Menu

Sport
HAOS LA PLOIESTI

Gheorghe Mulţescu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti. Desparţirea a fost anunţată in cursul zilei de ieri si de site-ul oficial al clubului prahovean. Desi informatia ca Claudiu Niculescu ar fi cel care din 12 ianuarie ar urma sa antreneze echipa prahoveana, acesta a infirmat acest lucru.

Mulțescu a fost instalat în funcție la 17 septembrie 2014, înaintea etapei a 8-a, iar cu el pe banca tehnică Petrolul a înregistrat 8 victorii, 4 remize și o singură înfrângere, parcurs ce le-a permis galben-albaștrilor să încheie turul campionatului pe locul 3 și să se califice în semifinalele Cupei României Timișoreana. Nu e clar cine îi va antrena pe ”lupi” în retur, în condițiile în care șefii clubului sunt reținuți de DIICOT, într-un dosar de evaziune, iar gruparea nu are lichidități. Desi Claudiu Niculescu a fost dat ca sigur sa antreneze gruparea prahoveana din 12 ianuarie, cand are loc reunirea lotului ploiestean, tehnicianul în vârstă de 38 de ani, a fost rezervat și a infirmat ultimele zvonuri privind venirea sa la Ploieşti.

După rezultatele bune avute cu CS Mioveni, în spe¬cial cele din Cupa României, unde a reuşit să eli¬mine, antrenând echipa de Liga a II-a, pe Astra – de¬ţi¬nătoarea Cupei, şi pe Dinamo, zvo¬nurile privind o posibilă plecare a lui Claudiu Niculescu au în¬ce¬put să apară. Dat la Petrolul sau la Dinamo, ”Claugol” rămâne pentru moment antrenorul argeşenilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>