Menu

Sport
PRIMUL MECI

După o pauză de o lună și jumătate, Liga a doua la handbal feminin se reia în acest weekend. Handbal Municipal Buzău va juca, pe teren propriu, împotriva formației Danubius Galați. Partida va avea loc duminică, de la ora 12, în Sala sporturilor „Romeo Iamandi”. Înaintea acestui meci, joi, gruparea buzoiană a învins într-un amical formația Activ Plopeni.

Prima adversară a buzoiencelor in noul an, Danubius Galați, este una dintre principalele contracandidate în lupta pentru ocuparea locului 3, calificant la barajul de promovare în Liga Națională. În tur, Handbal Municipal s-a impus la o diferență de 8 goluri, dar pe parcursul campionatului, gălățencele și-au ridicat nivelul jocului și au obținut cinci victorii consecutive, devenind astfel pretendente la podium. Handbal Muncipal Buzău are tot lotul valid și abordează cu gândul la victorie confruntarea care se va disputa duminică, ora 12, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. La gruparea buzoiană vor debuta și cele trei jucătoate venite în iarnă: Biro, Zafiriadis și Badea.

În ultimul amical înaintea returului, disputat joi, în Sala Sporturilor din Buzău, gruparea buzoiană a învins cu scorul de 50 – 27 colega de serie Activ Plopeni.
Nici nu începe bine, că returul Diviziei A va lua din nou o pauză după prima etapă, de duminică. Federaţia a decis ca etapa a 13-a, programată pe 18 ianuarie, să se mute pe data de 25, iar cea de pe 25 pe 29. Motivul îl reprezintă faptul că etapa din data de 18 se suprapune cu turneul de sală din Campionatul Naţional de junioare I, turneu la care vor participa numeroase jucătoare care evoluează în Divizia A. Astfel, după ce va întâlni duminică pe Danubius Galaţi, Handbal Municipal va aştepta două săptămâni până la următorul meci, în deplasare, cu CSU Târgovişte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>