Menu

Social
AN DIFICIL PENTRU EDIL

An foarte dificil pentru primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală. Edilul are calitatea de inculpat în două procese pe care le are în justiție: dosarul Gloria Buzău, unde procurorii îl acuză că a finanțat ilegal clubul buzoian, și dosarul “Orizont”, în care primarul este acuzat de abuz în serviciu. Boscodeala considera insa că este acuzat pe nederept în ambele dosare.

An greu pentru primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, implicat în două procese: Gloria și Orizont. Boşcodeală considera ca nu a gresit cu nimic in privinta sustinerii clubului Gloria Buzau. In dosarul Gloria Buzău, procurorii îl acuză pe primar că a finanţat ilegal, din bani publici, clubul privat deţinut la momentul respectiv de acţionarul majoritar Constantin Bucur. De asemenea, Boşcodeală este acuzat că a dat stadionul din Crâng în folosința gratuita unei asociatii sportive.

În dosarul Orizont, procurorii spun că s-a efectuat o tranzacție ilegală a terenului în care s-a construit cartierul rezidentiala Orizont din domeniul public al statului în domeniul privat al municipiului Buzău. Si in acest caz, Boscodeala se considera nevinovat.

Procesul legat de Gloria Buzău și cel legat de terenul de la Orizont, sunt în curs de judecare la Braşov, respectiv la Târgovişte. În data de 19 ianuarie se anunță termene de judecată în ambele procese. În 2015 ar urma să se dea verdictul măcar în dosarul Gloria Buzău, acest proces fiind început în octombrie 2013.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>