Menu

Social
STARE DE NORMALITATE

Consiliul Judetean Braila intra in 2015 cu dreptul. Noul an aduce clarificari in privinta echipei de conducere a Consiliului, care, in ultimele cinci luni, a fost in deriva. Dupa ce majoritatea si-a desemnat vicepresedintele, care a preluat si conducerea interimara a institutiei, cel de-al doilea vice, liberalul Ovidiu Nechita, a anuntat astazi oficial ca nu va demisiona si ca isi va continua activitatea alaturi de colegul sau social-democrat.

Dupa patru luni de haos administrativ, acuzatii, reprosuri si actiuni in instanta, Consiliul Judetean Braila intra in noul an sub zodia stabilitatii.La finele anului trecut, majoritatea PSD-UNPR din Consiliu a reusit sa-si desemneze vicepresedintele, in persoana social-democratului Viorel Mortu, care a fost ales si presedinte interimar, iar astazi, cel de-al doilea vice, liberalul Ovidiu Nechita, a anuntat si el ca a renuntat la ideea demisiei. Noul presedinte interimar, Viorel Mortu, a declarat ca pana acum a colaborat “rezonabil” cu Nechita si ca fiecare incearca sa-si faca datoria, pastrand un climat de armonie in institutie.

Potrivit unor surse liberale, in luarea deciziei lui Nechita de a ramane in functie a cantarit mult faptul ca social-democratii au renuntat sa-l nominalizeze ca vicepresedinte pe Ionel Avram, cu care liberalul a avut mari conflicte, si l-au preferat pe Viorel Mortu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>