Menu

Social
VENITURI MAI MARI

De luna viitoare, pensionarii buzoieni primesc mai multi bani. Este vorba de peste 141.000 de pensiori aflati in evidentele Casei Judetene de Pensii Buzau. Si salariul minim a crescut de luna aceasta cu 75 de lei.

2015 vine cu bani mai multi pentru unii buzoieni. Pensionarii, indiferent de categoria din care fac parte, vor primi de luna viitoare, pensii majorate, recalculate in functie de punctajul fiecaruia. Valoarea punctului de pensie a crescut cu 5%, fiind in acest moment de peste 830 de lei. Si pensiile sociale minime s-au majorat de la 350 la 400 lei. In total, peste 141.0000 de pensionari din judetul Buzau vor beneficia de acesta crestere dar de luna viitoare. De asemenea, persoanele cu dizabilitati vor avea si ele indemnizatia majorata cu 16%.

Unii angajati din sectorul bugetar si privat vor primi si ei lefuri mai mari ca urmare a majorarii de la 1 ianuarie a salariului minim de la 900 de lei, la 975 de lei. O noua crestere la 1.050 de lei este programata pentru 1 iulie 2015.
La randul lor, angajatii din sistemul sanitar si cei din asistenta sociala vor primi salarii mai mari cu aproape 100 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>