Menu

Social
FRIG DE-INGHEAȚĂ GAZUL

În timp ce afară e ger de crapă pietrele, sunt ploieșteni care primesc căldură cu porția. Și asta pentru că instalațiile de gaze, prost montate, îngheață, iar gazele nu mai ajung în casele oamenilor. Ploieștenii afectați spun că s-au săturat să sune zilnic la echipele de intervenție și să stea cu orele în frig, în case.

Situația cea mai gravă este pe strada Pielari din Ploiești, unde zeci de familii sunt disperate pentru că stau zilnic fară gaze la aragaz, centralele termice li se opresc și sunt nevoiți să dârdâie de frig. Cei afectați spun că instalațiile îngheață din cauza condensului. Așa că zilnic echipele Distrigaz bat strada și dezgheață conductele. Unii s-au obișnuit cu problema și recurg la metode proprii pentru a avea gaze în locuință.
Oamenii se plâng însă că nu mai suportă situația. Mai ales că, cei mai mulți sunt bătrâni și au nevoie de căldură în casă. Ca să suporte temperaturiele extreme din această perioadă, stau în case îmbrăcați ca afară.

Reprezentanții distrigaz au refuzat să comenteze situația.
Ploieștenii speră doar ca vremea să se încălzească și să nu mai înghețe în case.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>