Menu

Social
GASIT FARA SUFLARE

Deznodamant tragic in cazul barbatului disparut in urma cu aproape trei saptamani, din localitatea Racoviteni. Barbatul a fost gasit mort, in cursul zilei de ieri, la Petrisoru, pe malul paraului Calnau. Bărbatul locuia singur, după ce soţia şi fiul său îl părăsiseră, plecând la muncă în străinătate.

Bărbatul dispărut în timpul sărbătorilor de iarnă locuia singur. În ajun de Crăciun, el a mers la o familie din apropiere unde a baut doua-trei pahare, iar din momentul în care a părăsit casa vecinilor, nimeni nu l-a mai văzut. Polițiștii au fost anunțați despre dispariția bărbatului de 61 de ani, pe data de 27 decembrie, iar de atunci au început căutările. Omul nu a fost insa de gasit. Asta pana ieri, cand un localnic a observat cadavrul barbatului pe malul Câlnăului, pe raza satului Petrișoru.

Nimeni nu intelege cum a ajuns barbatul pe malul paraului. Cel mai probabil tragedia a fost urmarea unui accident, nu a unei crime. Oamenii legii trebuie să stabilească acum împrejurările în care a survenit decesul barbatului, cauza exacta urmand sa fie stabilita in urma necropsiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>