Menu

Social
ADUS LA MAL DE VALURI

Cadavrul studentului de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a fost descoperit în această dimineață pe plaja din zona Radio Vacanța, din stațiunea Mamaia. Trupul neinsufletit apartine lui Alexandru Efsei, tânărul care anunțase, cu câteva zile în urmă, că se aruncă în mare din cauza unei decepții în dragoste. El era student în anul doi și înainte ca să recurgă la acest gest și-a anunțat tatăl prin SMS și a lăsat telefonul mobil și hainele pe mal.

Echipaje de interventie ISU, masini ale politiei si cadre medicale de la almbulanta au ajuns imediat la fata locului dupa anuntul facut la 112. Trupul studentului la marina a fost adus de valuri la mal. Pompierii l-au mutat pe nisip cativa metri in interiorul uscatului iar criminalistii au procedat la identificarea cadavrului. Confirmarea a venit o ora mai tarziu. Un martor a declarat că a găsit, în zonă, o pereche de pantofi sport şi o sticlă cu vin, si de aici, ipoteza că ar fi vorba despre altcineva, nu de tânărul student din Tulcea, care a anunţat, saptamana trecuta că se sinucide.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>