Menu

Administrativ
ASFALTĂRI DE PRIMĂVARĂ

Amplă campanie de plombare şi asfaltare a străzilor în perioada următoare la Rm. Sărat! După ce iarna a lăsat urme adânci pe carosabil, angajaţii Administraţiei Domeniului Public vor plomba gropile, cu asfalt produs la propria staţie de asfalt. Unele străzi, care în prezent sunt doar balastate, vor fi asfaltate, după ce locuitorii de pe aceste artere au depus numeroase solicitări în acest sens.

La Rm. Sărat, iarna a lăsat urme adânci pe străzile dintre blocuri, dar şi pe cele care nu au fost modernizate, în ultimii ani. Pe carosabil s-au format cratere, care îngreunează vizibil circulaţia. Este şi motivul pentru care Administraţia Domeniului Public a demarat procedura de achiziţie a bitumului, necesar pentru fabricarea asfaltului, în staţia instituţiei. Cu asfaltul produs, gropile vor fi plombate, iar în zonele în care străzile au fost afectate pe porţiuni mai mari se va turna covor asfaltic.

De asemenea, unele străzi care în prezent sunt doar balastate, vor fi asfaltate, după ce locuitorii de pe aceste artere au depus numeroase solicitări în acest sens. Printre străzile care urmează să fie asfaltate se numără 8 Martie, Pietrele Fetei şi Poiana Mărului.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>