Menu

Social
PAZA BUNĂ…

Paza bună trece primejdia rea. O spun multe persoane speriate de atacul căpuşelor, din ultima perioadă. Oamenii au mers deja în farmacii pentru a-şi cumpăra produsele care ţin insectele la distanţă. Farmacistii spun că loţiunile, cremele sau gelurile trebuie folosite înainte de a ieşi la iarbă verde pentru a-şi face efectul.

De la începutul anului şi până în prezent, zeci de persoane au devenit victime ale căpuşelor şi au ajuns la spital. De teama insectelor, oamenii au început să-şi ia măsuri de precauţie. Dacă unii au tăiat iarba din curţi pentru a alungă căpuşele, alţii au dat fuga la farmacii, pentru a-şi cumpăra produse care să le ţină la distanţă. Farmacistii spun că loţiunile, cremele sau gelurile trebuie folosite înainte de a ieşi la iarbă verde pentru a-şi face efectul.

Loţiunile şi brăţările anti-căpuşe, îmbibate cu ulei de lămâie, sunt produsele cu cel mai mare succes în rândul celor se tem de aceste insecte. Fie că vorbim de plasturi, cremă, spray sau gel, produsele împotriva căpuşelor au preţuri care pornesc de la 11 şi pot ajunge până la 30 de lei.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>