Menu

Social
ASIGURARI LA MODA

Asigurarea pentru telefoane sau televizoare devine o moda la romani. Serviciul oferit de magazinele de electronice este cautat de tot mai multi clienti, care vor sa fie siguri ca in cazul in care produsul cumparat ajunge sa nu mai functioneze, il vor repara gratuit sau chiar vor primi unul nou. Asigurarea are o valoare de aproximativ 12 la suta din valoarea produsului.

Noua tehnologie “screen-touch”, care se bazeaza pe atingerea ecranului telefoanelor i-a obligat pe multi cumparatori sa-si ia masuri de siguranta. Cum telefoanele au ecrane tot mai mari, riscul sa se faca tandari, la o singură lovitura este mare. Solutia salvatoare consta realizarea unei asigurari. Polite se fac si pentru televizoarele de ultima generatie. Pretul asigurarilor porneste de la 120 de lei, insa difera in functie de tipul de telefon sau televizor pentru care se face asigurarea.

Numarul celor care incheie asigurari pentru telefoanele si televizoare cumparate este in crestere de la un an la altul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>