Menu

Sport
REDNIC REVINE LA PETROLUL

Mircea Rednic este noul șef al haitei ”lupilor”. Fostul mare international îl va înlocui pe Gigi Mulțescu, care și-a reziliat miercuri contractul cu gruparea prahoveana. ”Puriul” a revenit la Petrolul Ploiesti, unde a mai antrenat în 2012.

Conducătorii ploieștenilor s-au reorientat spre Mircea Rednic, antrenor agreat de suporterii Petrolului. ”Secundul” său va fi Valentin Sinescu, un tehnician ploieștean pe placul fanilor ”lupilor galbeni”. În staff-ul lui Rednic se va regăsi și preparatorul fizic italian Giovanni Melchiorre. “ Puriul” a dezvăluit că a acceptat să-i antreneze pe ”lupi”, deşi nu ducea lipsă de oferte din străinătate gratie comportamentului clubului prahovean in primul sau mandat, atunci cand a fost lasat sa plece ca antrenor la Standard Liege fara a i se pune piedici. Totodata acesta a marturisit ca nu il sperie situatia dificila in care se afla echipa. Numirea lui Mircea Rednic în rolul de antrenor principal la Petrolul Ploieşti îi bucură pe componenţii lotului “găzarilor”. Veteranul Geraldo Alves vede în această schimbare un semn foarte bun, un indiciu că gruparea “lupilor” n-o va lua la vale, cu toate că are aproape toţi conducătorii arestaţi.

Deasemeni, Valeriu Răchită, fostul antrenor al Petrolului, le-a dat o veste teribilă suporterilor ”lupilor galbeni”. Acesta a dezvăluit că prahovenii ar putea intra în insolvență, pe 13 ianuarie, în cazul în care clubul nu va plăti datoria către SGU, firma care deține stadionul ”Ilie Oană”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>