Menu

Sport
ÎN PREMIERĂ ÎN FINALA CUPEI

FC Voluntari și-a conservat avantajul de 1-0 obținut în meciul tur al semifinalelor Cupei României, cu CS U Craiova, remizând seara trecută, 0-0. Astfel, formația ilfoveană s-a calificat în finala Cupei României de pe 27 mai, de la Ploiești, unde va întâlni fosta campioană, Astra.

După 0-1 în tur, oltenii s-au aruncat în atac şi au ratat cea mai mare ocazie prin Burlacu – mingea a lovit ambele bare laterale înainte să fie respinsă. Apoi, ilfovenii au fost mai periculoşi – Bălan a trimis un voleu puţin pe lângă, iar bomba lui Marinescu a fost prinsă de Calancea în doi timpi. Veteranul Voluntariului a fost la un pas de un gol de generic – după ce i-a furat mingea lui Screciu si a trimis la o palmă de poartă de la centrul terenului. S-a terminat 0-0 şi Voluntariul va juca în premieră în finala Cupei după 1-0 la general cu CS U Craiova.

Finala Cupei va avea loc pe 27 mai pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>