Menu

Sport
VICTORIE CLARĂ

Nicio emoţie pentru Handbal Municipal Buzău în prima etapă a returului Diviziei A la handbal feminin. Într-un meci disputat duminică în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, elevele antrenate de Romeo Ilie s-au impus la 8 goluri diferenţă în fața grupării Danubius Galați, la capătul unui meci pe care gazdele l-au controlat în totalitate.

Handbal Municipal Buzău a început returul Diviziei A la handbal feminin cu o victorie în stil mare. Handbalistele buzoience s-au impus la 8 goluri diferenţă, scor 32-24, în faţa formaţiei Danubius Galaţi, la capătul unui meci pe care l-au controlat de la un capăt la altul. La Handbal Municipal şi-au făcut debutul într-un meci oficial şi cele trei jucătoare transferate în această iarnă: Laura Zafiriadis, Anca Badea şi Florina Biro. Toate cele trei nou venite în trupa lui Romeo Ilie au fost printre cele mai bune handbaliste ale formaţiei buzoiene.
Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost „veterana” Anca Lipan Ionescu, cea care a reuşit să înscrie de nouă ori în poarta gălățencelor. Laura Zafiriadis a marcat şapte goluri, iar Anca Badea a punctat de patru ori.

Etapa viitoare, cea cu numărul 13, se va disputa peste două săptămâni, mai exact în data de 25 ianuarie, atunci când gruparea buzoiană va întâlni, în deplasare, CSU Târgovişte, una dintre cele mai slabe echipe din seria I a Ligii a doua de handbal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>