Menu

Social
DECESE CU DUIUMUL

Iarna trecuta a avut urmari serioase in judetul Buzau. O arata datele Casei de Pensii care a inregistrat la inceputul anului trecut sute de decese. Mai exact in primele 3 luni ale anului 2014, au murit aproape 1.600 de persoane, in medie cu 120 mai multe pe luna decat in restul anului.

Inceputurile de an sunt nefaste pentru multi buzoieni. Dovada datele Casei de Pensii care s-a confruntat cu un numar record de decese de la inceputul anului trecut. In numai trei 3 luni au murit aproape 1.600 de buzoieni, cei mai multi batrani si bolnavi. Anul acesta, cuantumul ajutorului de deces a fost majorat cu 117 lei fata de suma alocata in 2014.

Ajutorul de inmormantare se acorda, la cerere, in cazul decesului asiguratului, sotului supravietuitor, copilului ori parintelui, iar in lipsa lor, oricarei persoane care face dovada ca a suportat cheltuielile de inmormantare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>