Menu

Social
COADA LA TAXE

Aglomeratie la ghiseele Serviciului de Taxe si Impozite din Rm. Sarat chiar din prima zi de incasari din 2015. Zeci de oameni au stat astazi la rand pentru a-si achita darile la bugetul local. Ca si in anii trecuti, cei mai constiinciosi au fost pensionarii, care au vrut sa scape de grija datoriilor, dar si sa beneficieze de reducerea de 10 la suta.

Inca de dimineata, zeci de contribuabili s-au grabit sa-si plateasca taxele pe cladiri, masini si terenuri. Cei mai multi dintre ei sunt pensionari, care au facut o traditie din a-si achita darile inca din prima zi de incasari. Pensionarii care si-au achitat de astazi darile au vrut sa profite de reducerea de 10 % de care beneficiaza la inceput de an. Pentru ca au venituri mici, bonificatia este binevenita. Reprezentantii Primariei se asteapta ca si in in perioada urmatoare sa fie aglomeratie la ghisee, mai ales ca oamenii vor plati aceleasi taxe ca si in 2013.

Totodata, ramnicenii ale căror venituri sunt mai mici de 200 lei pe familie si nu detin in proprietate mijloace auto, vor beneficia de reducerea cu 50 la suta a impozitului pe cladiri si teren. Cei ale caror venituri sunt cuprinse între 201 si 500 de lei pe familie, vor primi reduceri cuprinse intre 20 si 40 la suta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>