Menu

Social
FĂRĂ AUTORIZAȚIE

A executat lucrări fără autorizație și a fost amendată. Este cazul unei cunoscute companii de telecomunicații care a angajat o echipă de muncitori pentru lucrări de săpături la marginea unui drum județean, din localitatea buzoiană Verneşti. Lucrările, nu numai că sunt ilegale, dar au pus în pericol infrastructura altor rețele de comunicații din zonă.

Incidentul a fost sesizat astazi dimineață, în timp ce echipa de muncitori efectua săpături pentru o companie de telecomunicatii din domeniu în vederea introducerii de fibră de cablu optic. Lucrările se executau în comuna buzoiană Vernești, între stalele Vernești și Zorești. Cum intervenţia muncitorilor era ilegală, fără vreo autorizație din partea autorităţilor, primarul comunei, Daniel Năstase, a solicitat echipei să înceteze imediat activitatea. Constatând ilegalitatea, primarul Daniel Năstase a anunțat că firma respectivă va fi amendată pentru efectuarea de lucrări neautorizate. Lucrarile efectuate astazi neautorizat în comuna buzoiană Verneşti reprezintă un dublue pericol: pun în pericol infrastructura altor rețele de comunicații, dar şi drumul judeţean din zonă reabilitat cu fonduri europene, prin proiectul „Drumul vinului”. Reprezentanții Consiliului Județean Buzău – administratorul drumului respectiv – spun că nu au primit nicio solicitare în vederea acordării de autorizație pentru efectuarea lucrărilor în zonă.

Așteptăm sancțiunile care vor fi aplicate responsabililor de lucrări și companiei de telecomunicații pentru intervenție la nivelul infrastructurii, fără autorizațiile corespunzătoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>