Menu

Social
PREGĂTIRI DE VARĂ

Instalaţii de climatizare sunt la mare căutare, în verile călduroase. Este şi motivul pentru care, la Rm. Sărat, magazinele de profil se pregătesc de zor în această perioadă cu oferte dintre cele mai diverse. Oamenii sunt atraşi mai ales de aparatele de aer condiţionat de ultima generaţie, care consumă mai puţină energie electrică.

Temperaturile ridicate din timpul verii sunt suportate cu greu de persoanele, care locuiesc la bloc, însă reprezintă o afacere bănoasă pentru comercianţii de instalaţii de climatizare. Când temperaturile ridicate transformă apartamentele în adevărate cuptoare, buzunarele vânzătorilor de “răcoare” devin pline.

Când vine vorba de confortul din locuinţe, oamenii nu stau prea mult pe gânduri şi îşi achiziţionează instalaţii de climatizare. Totuşi, aceştia trebuie să ţină cont de un detaliu important. Aparatele de aer condiţionat se pot achiziţiona şi în rate lunare, timp în care cumpărătorii nu plătesc dobânda.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>