Menu

Social
MAI MULTE NASTERI

Sporul natural este pozitiv la Rm. Sarat, dupa ce anul trecut, numarul nasterilor a crescut comparativ cu 2013. Potrivit datelor inregistrate la Starea Civila, in 2014, au fost eliberate 675 de certificate de nastere, in timp ce numarul celor de deces este cu aproximativ 40 la suta mai mic. Cei mai multi dintre copiii, care au venit pe lume anul trecut, provin din familii care traiesc in mediul rural.

In 2014, cuplurile din Rm. Sarat, dar si cele din localitatile limitrofe municipiului au adus pe lume mai multi copii decat in anul precedent. O dovedesc datele Starii Civile, care atesta un numar de 675 de certificate de nastere. Si numarul deceselor a crescut comparativ cu 2013. Sporul natural este insa pozitiv, in conditiile in care numarul celor care au decedat este mult mai mic, decat al nasterilor.

Cei mai multi dintre copiii inscrisi in acest an in evidentele Starii Civile, provin din familii care traiesc in mediul rural.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>