Menu

Sport
EȘEC ÎN PRIMUL MECI DE BARAJ

Handbal Municipal Buzău a pierdut primul meci al turneului de baraj pentru promovarea în Liga Naţională. Buzoiencele au fost învinse cu scorul de 25-35 de către Minaur Baia Mare. Jucătoarele şi staff-ul celor de la Handbal Municipal au ajuns la meci cu o oră înainte de startul partidei. Vineri, urmează cel de-al doilea meci al grupei, împotriva formaţiei Danubius Galaţi.

Şansele echipei buzoiene de handbal feminin de a promova în Liga Naţională s-au redus substanţial după eşecul de ieri, în faţa formaţiei Minaur Baia Mare. Ajunse la Sala Sporturilor din Sfântul Gheorghe cu aproximativ o oră înainte de startul meciului, după un drum lung şi obositor, jucătoarele din Buzău n-au avut nici o şansă în faţă maramureşencelor. În plus, tehnicianului Romeo Ilie i-au lipsit şi două jucătoare de bază, cea mai bună din lot, căpitanul Anca Ionescu, şi portăriţa Denisa Matei. Finalul celor 60 de minute a consemnat o înfrângere drastică a buzoiencelor, scor 25-35!

Jucătoarele de la Handbal Municipal au revenit la Buzău  ieri noapte, astăzi au zi liberă şi se vor întoarce la Sf. Gheorghe vineri, pentru al doilea meci din grupă, cu Danubius Galaţi. În aceeaşi grupă, astăzi, se dispută meciul Danubius Galaţi –Minaur Baia Mare. În cazul unei victorii, echipa din Baia Mare va promova în primul eşalon. Miercuri, într-un meci din Grupa A, Dinamo Bucureşti a învins-o pe CSU Reşiţa cu scorul de 32-23.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>