Menu

Social
FARA INTERES

Cincii mii de saraci par neinteresati de ajutoarele alimentare gratuite. Se intampla in Braila, unde autoritatile se roaga de beneficiarii ajutoarelor comunitare sa vina si sa-si ia pachetele cu alimente, care zac in depozite. Dupa aglomeratia din primele de zile, inainte de sarbatori, acum, la cele doua centre de distributie, abia daca vin 150 de persoane, zilnic.

In urma cu o luna, cand a inceput distributia ajutoarelor comunitare, autoritatile brailene faceau apel la beneficiarii acestora sa nu se grabeasca sa isi ridice alimentele din primele zile si sa nu stea ore in sir la coada, in frig. Acum, dupa cateva saptamani cu aglomeratie, nemultumiri si strigate, la cele doua centre de distributie din municipiul Braila e pustiu. Autoritatile se roaga de cele aproape 5.000 de persoane defavorizate care au dreptul la pachetele cu alimente gratuite sa vina si sa le ridice, ca sa se poata finaliza actiunea de distributie. Brailenii care vin in aceste zile dupa alimentele gratuite spun ca au preferat sa mai astepte fiindca in primele zile era mult prea mare aglomeratia.

Ca sa mai scape de o parte dintre ajutoarele comunitare care sunt in depozite, de saptamana viitoare, Primaria va trimite politistii comunitari cu pachete la domiciliile persoanelor imobilizate la pat, sau ale batranilor singuri, care nu se pot deplasa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>