Menu

Social
PERIOADA REDUCERILOR

Perioada soldurilor bate la usa, iar comerciantii de imbracaminte si incaltaminte au inceput deja sa faca reduceri. La Rm. Sarat, incaltamintea din pielea poate fi cumparata la preturi mai mici cu 20 la suta, iar hainele de iarna, din unele magazine, se vor ieftini cu pana la 70 suta. Multi cumparatori sunt decisi sa profite de plin de reduceri.

De pe 15 ianuarie pana pe 15 aprilie, comerciantii pot vinde la pret redus articolele de imbracaminte si incaltaminte, pe care le au pe stoc. La Rm. Sarat, unele magazinele de incaltaminte au aplicat deja reduceri la toate produsele pentru a atrage clienti, intr-o perioada in care putini se gandesc sa se mai innoiasca. Toti cei care vor cizme, ghete si bocanci pot profita de preturile mici din aceasta perioada . Si unele magazine de haine au redus preturile la articolele de iarna. Multi cumparatori asteapta cu nerabdare ziua de 15 ianuarie pentru a-si cumpara produse la pret de chilipir.

La Rm. Sarat, reduceri sunt si in magazinele care comercializeaza perdele si draperii. (3,30) Pentru a face reduceri de pret, comerciantii trebuie sa depuna la Primarie notificari. Acest lucru trebuie sa se intample cu 15 zile inainte de a fi aplicate reducerile. Cei care vor vinde marfa la preturi mai mici, fara a depune notificari la Primarie, risca sa fie amendati.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>