Menu

Sport
SURPRIZA CUPEI

Formaţia FC Voluntari a învins, la Ploieşti, echipa Astra Giurgiu, scor 6-4, la loviturile de departajare. Echipa ilfoveana a câştigat Cupa României pentru prima oară în istoria sa.

Astra Giurgiu a deschis scorul prin Ioniţă, în minutul 36, FC Voluntari reuşind egalarea prin Marinescu, în minutul 83, din penalti. 0-1: Ioniţă a primit o minge în partea dreaptă, a pătruns în centru şi a înscris cu un şut de la 17 metri. 1-1: Marinescu a transformat penaltiul acordat de arbitrul Istvan Kovacs pentru faultul în careu comis de Junior Morais asupra lui Voduţ. La loviturile de departajare, pentru FC Voluntari au marcat Bălan, Marinescu, Voduţ, Ivanovici şi Achim. Pentru Astra Giurgiu au înscris Fabricio, Săpunaru şi Seto, iar Alexandru Stan a ratat. La partida de pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti au asistat 9.274 de spectatori. Înaintea meciului s-a intonat imnul de stat al României, de către fanfara Jandarmeriei Române.

Acesta a fost ultimul meci al antrenorului Marius Şumudică la Astra Giurgiu şi ultimul din carieră pentru Florin Lovin.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>