Menu

Social
CHIRIE CU CONDITII

Locatarii blocurilor ANL, din Rm. Sarat isi pot prelungi contractele de inchiriere, pe inca un an, doar daca au achitate datoriile la zi. Cei care nu vor prezenta dovada platii restantelor, vor fi instiintati cu privire la cuantumul datoriilor, pentru a le achita, astfel incat sa poata locui in continuare in imobilele ANL.

In cele doua blocuri ANL din Rm. Sarat locuiesc 98 de familii. La inceputul fiecarui an, acestea trebuie sa semneze noi acte aditioale pentru a-si prelungi contractele de inchiriere. Pentru a locui in continuare in locuintele ANL, oamenii trebuie sa faca dovada ca nu au restante la plata chiriei sau a utilitatilor.

Persoanele care nu vor solicita prelungirea contractelor de inchiriere, urmeaza sa fie instiintate cu privire cuantumul datoriilor, pentru a le achita. In prezent, doar 50 la suta dintre locatarii celor doua blocuri ANL din Rm. Sarat sunt la zi cu plata chiriei si a utilitatilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>