Menu

Social
LICITAȚIA MAȘINILOR DE EPOCĂ

O colecţie impresionantă de maşini de epoca printre care şi maşina prezindentială a lui Nicolae Ceauşescu a fost scoasă la licitaţie la Constanţa. Cele 12 automobile de colecţie sunt evaluate la sute de mii de euro. Câştigătorii au plecat fericiţi acasă, mândri posesori ai unui automobil cu certificat de nobleţe.

Maşina dictatorului Nicolae Ceauşescu s-a fabricat după nişte planuri speciale de producţie, iar fabrica de la Câmpulung a scos pe piaţă doar două bucăţi. Sunt celebre în ziua de azi, în special cea a cuplului care a condus România 45 de ani. Deşi are o vechime de aproape 30 de ani, automobilul are puţini kilometri parcurşi, iar interiorul arată destul de bine pentru o maşină fabricată în anii 80.

Deşi este evaluat la 50 de mii de euro, maşina fostului dictator n-a suscitat interesul într-o aşa măsură încât preţul să urce la 4 zerouri, astfel că autovehiculul de teren a rămas la primul ei proprietar. La licitaţie au participat 13 maşini de epocă cu preţuri de pornire mici care ajungeau şi pînă la 63 mii de euro. După licitaţia de la Constanţa vor mai urma altele în ţară, în mijlocul verii. Cea mai importantă se anunţă la Sinaia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>