Menu

Sport
REUNIRE INCENDIARA

Fanii Petrolului au creat ieri, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, o atmosferă incendiară la reunirea lotului. Chiar daca gruparea ”lupilor” nu stă pe roze din punct de vedere financiar, iar patronul este reținut, suporterii s-au mobilizat exemlar. Aproape 2 000 de fani i-au creat o primire regească noului antrenor Mircea Rednic, aflat la al doilea descălecat la echipă, dar și jucătorilor din lot.

La primul antrenament al Petrolului din 2015, desfasurat ieri, au fost prezenti peste 2000 de suporteri. Fanii de pe “Ilie Oana” au creat o atmosfera incredibila pe durata intregului antrenament al “lupilor”. Sustinatorii galben-albastrilor au demonstrat astfel, inca o data, ca dragostea pentru echipa prahoveana nu are limite. Cu un arsenal format din fulare, steaguri, petarde si fumigene, suporterii si-au aclamat favoritii, acestia fiind vizibil emotionati de reintalnirea cu cel mai frumos public din Romania. Sub comanda noului staff tehnic, condus de Mircea Rednic, au fost prezenti 18 fotbalisti, ceilalti componenti ai lotului absentand motivat. Pecancha, Alcenat, Teixeira, Gerson, Mustivar sau Fanchone ajung in tara astazi, iar unii dintre ei vor face jonctiunea cu restul coechipierilor direct in Antalya, in primul cantonament al iernii.

Rednic a comandat la primul antrenament doar serii de alergari usoare, dorindu-si ca noii sai elevi sa se readapteze la efort. Petrolistii vor pleca joi dimineata in primul stagiu de pregatire din Antalya, in statiunea Lara, dupa ce efectueaza vizita medicala la INMS Bucuresti, iar maine se vor antrena, din nou, pe arena “Ilie Oana”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>