Menu

Sport
AU RELUAT PREGĂTIRILE

Fotbaliştii Gloriei Buzău s-au reunit ieri în vederea pregătirilor pentru partea secundă a campionatului. La prima şedinţă de antrenament din 2015 a fost prezent un singur jucător nou: este vorba de Mugurel Dedu, fost component al formaţiei Poli Iaşi. Dedu a mai fost antrenat de Ion Viorel şi la CS Otopeni, iar în prezent este în negocieri cu gruparea din Crâng.

Vacanța a luat sfârșit și pentru Gloria Buzău. Fotbaliștii echipei din Crang au efectuat ieri primul antrenament pe anul 2015. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel şi-au desfăşurat şedinţa de pregătire pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”. La primul antrenament al anului au fost prezenți toți jucătorii. La reunire s-a prezentat un singur jucător nou, Mugurel Dedu, fost componbent al formaţiilor CS Otopeni şi CSMS Iaşi. În această perioadă, fotbalistul originar din Câmpina este în negocieri cu oficialii grupării din Crâng.

Astăzi, jucătorii antrenaţi de Ion Viorel au avut programata vizita medicală, urmând ca de mâine să intre în cantonament, la o pensiune din stațiunea Sărata Monteoru. La sfârşitul lunii, buzoienii vor disputa primul meci amical al anului, în Capitală, împotriva grupării CS Ştefăneşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>