Menu

Sport
VICTORIE ÎN ULTIMA SECUNDĂ

Victorie dramatică pentru Dinamo Bucuresti în primul meci al finalei Ligii Naţionale, cu CSM Bucureşti. Dinamo s-a impus cu 24-23 în fața celor de la CSM București, după un gol marcat in ultima secunda. În primul meci al finalei mici, Potaissa Turda a trecut de Dobrogea Sud Constanţa cu scorul de 31-30.

În Sala sporturilor din Ştefan cel Mare, dinamovistii au reuşit să conducă la diferentă de trei goluri în prima repriză (8-5), dar au intrat la pauză cu avantaj minim, 13-12. În actul secund, CSM a avut două goluri avans pentru scurt timp, iar jocul a rămas echilibrat până la final. „Tigrii” au avut şansa victoriei cu zece secunde rămase – au ratat insa, iar Dinamo a reuşit să se impună în ultima secundă, prin golul lui Asoltanei, contestat vehement de oaspeţi.

Meciul al doilea al finalei Ligii Naţionale, în care gazdă va fi CSM Bucureşti, se joacă luni, de la ora 18:00. În primul meci al finalei mici, Potaissa Turda a trecut de Dobrogea Sud Constanţa cu scorul de 31-30. HC Dobrogea Sud aşteaptă să-şi ia revanşa, duminică, pe teren propriu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>