Menu

Social
TERMEN PRELUNGIT

Termenul de distribuire a alimentelor de la Uniunea Europeana a fost prelungit pana pe 10 februarie, iar beneficiarii inscrisi pe listele suplimentare sunt asteptati sa le ridice. Se intampla la Rm. Sarat, unde exista suficiente pachete cu alimente, astfel incat distribuirea sa se poata face fara intrerupere. Mai mult, persoanele care nu mai detin cuponul nominal, pentru ca nu l-au primit sau l-au pierdut, pot face demersuri pentru a intra in posesia alimentelor.

Primele ajutoare oferite de Uniunea Europeana au inceput sa fie distribuite la Rm. Sarat pe 11 decembrie, iar 90 la suta dintre beneficiari si-au ridicat deja alimentele. Acum sunt asteptate la Cantina de Ajutor Social persoanele care din luna august, primesc pensii mai mici de 400 de lei, somaj, indemnizatii de handicap sau sustinere a familiei si ajutor social. In baza documentelor doveditoare si a actului de identitate, oamenii vor fi inscrisi pe listele suplimentare. Mai mult, persoanele care nu mai detin cuponul nominal, pentru ca nu l-au primit sau l-au pierdut, pot face demersuri pentru a intra in posesia alimentelor.

In depozitul Cantinei de Ajutor Social din Rm. Sarat exista suficiente pachete cu alimente, astfel incat distribuirea sa se poata face fara intrerupere. Beneficiarii le pot ridica in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 14.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>