Menu

Social
FESTIVAL DE EXCEPȚIE

O mare de oameni a participat la prima ediţie a festivalului “Buzău Fest “, care a avut loc in  acest  weekend,  in statiunea  Sărata Monteoru.  Evenimentul  organizat  de Consiliul Judetean Buzau,  a făcut ca, după mulţi an,i staţiunea Sărata Monteoru să fie ocupată în proporţie de sută la sută. 

Primul festival dedicat întregului judeţ, intitulat “Buzău Fest”, a debutat vineri seara, cu o paradă cu torţe desfăşurată pe străzile   din municipiului Buzău. Apoi, cei 100 de soldaţi romani au putut fi văzuţi sâmbătă şi duminică in statiunea buzoiana Sărata Monteoru. Cei care  care au ales să vină la “Buzău Fest” au avut parte de diverse activitati. Principala atracţie au constituit-o atelierele antice da şi luptele între daci şi romani ori încleştările gladiatorilor puse în scenă de trupele invitate din Alba Iulia, Iaşi, Cluj şi Piteşti.

Ultima seară de festival i-a adus pe scena amplasată pe terenul de sport din Sărata Monteoru pe moldovenii de la Zdob & Zdub care au electrizat atmosfera cu piese lor. Festivalul  “Buzău Fest” a făcut ca, după mulţi ani, staţiunea Sărata Monteoru să fie ocupată în proporţie de sută la sută.

Impresionantul foc de artificii a încheiat, duminica seară, prima ediţie a festivalului Buzău Fest in prezenta a mii de persoane. Evenimentul a fost dedicat promovării judeţului Buzău si a costat Consiliul Judeţean, 120.000 de lei, adică de aproape cinci ori mai puţin decat Festivalul “Benone Sinulescu”, organizat de Primaria Buzau weekend-ul trecut.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>