Menu

Social
FINAL DE MINIVACANȚĂ

Gata cu Rusaliile ! 5 zile de vacanţă au luat sfârşit, iar petrecăreţii de la malul mării au luat drumul casei. Dacă altă dată am fi zis că „aglomeraţia de pe plajă s-a mutat pe drumuri”, acum nu a mai fost aşa. Oamenii prevăzători au plecat din timp, iar ultimii rămaşi au strâns cearşafurile de pe nisip cu părere de rău şi au plecat de pe Litoral. S-a circulat bine pe drumul dinspre mare şi doar la staţia de taxare de la Feteşti s-a mai format câte-o coadă din când în când.

Mii de oameni pe care valurile şi briza mării i-au făcut fericiţi în minivacanţa de Rusalii au plecat cu regrete spre casă. Cu toţii s-au lăsat mângâiaţi de soare şi s-au bucurat de câteva clipe de tihnă pe litoral, iar la plecare deja au început să ducă dorul mării. Marea şi plaja le-a fost casă iar răsăriturile pe care le-au prins o să le hrănească amintirile luni de zile de-acum încolo.

Chiar şi în ultima zi, s-au bucurat de fiecare rază de soare pe care au prins-o pe nisip. De frica aglomeraţiei oamenii au fost prevăzători şi-au renunţat la o zi de vacanţă la mare, luând drumul Bucureştiului încă de duminică seară. Aşa se face că ieri traficul a fost incredibil de lejer, pe un drum unde ambuteiajele sunt la ordinea zilei, în sezonul estival.

A fost o minivacanţă cu zile frumoase, nopţi incendiare, iar turiştii s-au bucurat, cât au putut, de fiecare secundă petrecută la mare . De astăzi toată lumea s-a întors la serviciu, iar copiii au revenit în băncile şcolii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>