Menu

Administrativ
INVESTIȚIE RELUATĂ

O investiţie sistată în 2011, ar putea fi reluată anul acesta la Rm. Sărat! Este vorba despre extinderea reţelei electrice din cartierul Barieră Focşani, care este realizată, în prezent, doar în proporţie de 30 la sută. Valoarea investiţiei, realizată de Primărie împreună cu societatea Electrică, se ridică la suma 2,6 de milioane de lei.

În şedinţa ordinară a consiliului municipal Rm. Sărat, desfăşurată săptămâna trecută, aleşii locali au aprobat, cu unanimitate de voturi, două proiecte de hotărâre care vizează reţeaua electrică din cartierul Barieră Focşani. Realizată doar în proporţie de 30 la sută, încă din 2011, reţeaua va fi extinsă, banii necesari pentru realizarea investiţiei fiind alocaţi în cea mai mare parte de Primărie.

Consilierii au aprobat studiului de fezebilitate aferent acestui obiectiv de investiţii, dar şi contractul cadru de finanţare a lucrărilor necesare extinderii reţelei electrice de distribuţie şi de deviere, în vederea eliberării amplasamentului. Suma la care se ridică această investiţie este una destul de mare, iar autorităţile se gândesc să contracteze un credit.

Lucrările necesare extinderii reţelei electrice de distribuţie şi de deviere, în vederea eliberării amplasamentului, pentru cartierele Barieră Focşani şi Extindere Barieră Focşani, din Rm. Sărat, se desfăşoară în comun cu societatea Electrică, aceasta urmând să facă procedura de achiziţie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>