Menu

Sport
FINALĂ SURPRIZĂ

La nici un an de la înființare, echipa de fotbal FC Buzău a reuşit două performanțe notabile: a promovat în Liga a patra și a ajuns în finala Cupei României, faza județeană. Finala FC Buzău – Vointa Lanurile va avea loc joia viitoare, în nocturnă, pe stadionul Gloria.

Cupei României este o competitie a surprizelor si in fazele judeţene. O dovedeste actualul sezon al competitiei, cand, la Buzau, in finală se vor întâlni FC Buzău si Voinţa Lanurile.  Dacă echipa din Lanurile este o performeră a acestei competitii, FC Buzău nu pornea cu sanse prea mari, clubul fiind infiintat de nici un an.

Cele două echipe si-au asigurat prezenţa în finală după victorii lejere în semifinale. Proaspăt promovată în Liga a 4-a, FC Buzău s-a impus cu un categoric 5-0 pe terenul formaţiei de Liga a 6-a, Victoria Grebănu, în timp ce Voinţa Lanurile, câstigătoarea trofeului în ediţia trecută, a învins cu 4-0, pe teren propriu, formatia Petrolul Berca.
Finala dintre FC Buzau si Vointa Lanurile este programata joi, 15 iunie, de la ora 20.30, în nocturnă, pe Stadionul „Gloria”. Câstigătoarea fazei judeţene a Cupei României va evolua apoi în faza naţională a competiţiei, care va începe la toamnă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>