Menu

Social
CONTRAATAC ASUPRA CĂPUȘELOR

Amplă acţiune de dezinsecţie la Rm. Sărat, după ce zeci de persoane au fost muşcate de căpuşe! Pentru a preveni astfel de situaţii, muncitorii unei firme specializate au mers aseară în cartierele mărginaşe, unde au împrăştiat substanţe pentru combaterea căpuşelor, puricilor şi ţânţarilor. Autorităţile spun că acţiunea va continua şi în toate spaţiile verzi din municipiu.

Cartierele marginase din Rm. Sarat sunt primele locuri in care seara trecuta a fost imprastiat insecticid pentru combaterea capuselor, puricilor si tantarilor. Si asta pentru ca in ultima perioada, autoritatile au primit sesizari de la cetateni cu privire la faptul ca au fost muscati de capuse, in timp ce se plimbau prin parcuri. Autoritatile locale dau asigurari ca substantele imprastiate pentru combaterea capuselor nu au efecte nocive asupra animalelor de companie sau a oamenilor.

Actiunea de dezinsectie de la Rm. Sarat este desfasurata de o firma din Bucuresti, angajatii acesteia fiind insotiti pe teren de cei de la Administratia Domeniului Public si de politistii locali.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>