Menu

Social
Jaf fără margini la fosta rafinărie Venus Oil Reg din Râmnicu Sărat!

Jaf fără margini la fosta rafinărie Venus Oil Reg din Rm. Sărat! Rămas fără pază, amplasamentul este devastat de cetăţeni, care fură ca în codru fier, cărămidă, geamuri, chiar şi plăci de gard. Autorităţile locale cunosc situaţia dezastruoasă, au sesizat instituţiile statului, însă spun că nu pot interveni pentru că fosta rafinărie Venus Oil Reg este o proprietate privată.

Până nu demult fosta rafinărie Venus Oil Reg, din Rm. Sărat era păzită, însă de câteva luni de acest amplasament nu mai răspunde nimeni. Aşa se face că de la o zi la alta, tot mai mulţi cetăţeni intră pe domeniul societăţii aflate în faliment de unde fură tot ce se poate lua. Unii vin cu căruţele, alţii cu cărucioarele pe care le încarcă cu fier, cărămidă, geamuri, chiar şi plăci de gard. Locatarii din zonă spun că jaful este unul fără margini.

Imaginile surprinse de la înălţime arată situaţia dezastruoasă în care a ajuns fosta rafinărie Venus Oil Reg din Rm. Sărat. Unele clădiri stau să cadă, iar printre ele mişună cei care vor să ia o bucată de cărămidă sau fier. Autorităţile locale cunosc situaţia de aici, au sesizat instituţiile statului, însă spun că nu pot interveni pentru că fosta rafinărie Venus Oil Reg este o proprietate privată.

Societatea care deţine fosta rafinărie Venus Oil Reg din Rm. Sărat este în faliment, iar ANAF-ul a pus sechestru pe rezervoarele cu reziduri petroliere din incintă. Situaţia este una gravă, dat fiind pericolul mare de poluare din zonă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>