Menu

Social
ALERTA LA MIDIA NAVODARI!

A fost alertă, astăzi, în Șantierul Naval Midia Năvodari! O navă militară a luat foc, iar o persoană a fost rănită. Focul a izbucnit în momentul în care un muncitor efectua lucrări de sudură la compartimentele de sub punte. Omul a suferit arsuri și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Din fericire, rănile nu sunt grave.

Nava militara „viceamiral Constantin Bălescu” a luat foc în Şantierul Naval Midia. Incendiul a izbucnit azi dimineata la putin timp după ora 10.00. Paza navei a alertat imediat pompierii din santier, iar acestia au cerut ajutor de la Constanta . Focul a pornit de la scânteile unui aparat de sudura, care au sarit pe cateva placi de polistiren expandat. Au aprins materiale de izolaţie , iar focul s-a propagat rapid.

Bărbatul care făcea operaţiunea de sudură s-a ales cu arsuri pe mâini şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Constanţa. Medicii spun că rănile nu sunt grave şi nu îi pun viaţa în pericol. Nava „Viceamiral Constantin Bălescu” a fost predata Şantierului Naval Midia în luna decembrie 2014 pentru o serie de reparaţii obisnuite. Face parte din Divizionul de Nave Minare-Deminare şi este destinată, în principal, executării misiunilor de minare la mare, fiind capabilă să lupte împotriva ţintelor navale, în cooperare cu navele specializate. Începând cu 1997 a participat la numeroase exerciţii bilaterale sau multinaţionale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>