Menu

Administrativ
RĂSPUNS FAVORABIL

Prefectura   Buzău  ia   din  nou    atitudine  faţă de ceea ce se întâmplă în Primăria Buzău.  Consilierul independent  Constantin Ionescu  a reclamat Institutiei Prefectului  refuzul primarului  Constantin Toma  de a promova proiectele de hotărâri iniţiate de Opoziţie. Consilierul local spune ca mai multe proiecte pe care le-a iniţiat împreună cu un grup de alesi ai Opozitiei sunt refuzate fara temei de edilul Constantin Toma pentru a fi promovate pe ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local municipal.

La Buzau, consilierul municipal independent Constantin Ionescu este nemulţumit că niciun proiect de hotărâre iniţiat de el, şi susţinute de ceilalţi consilieri ai Opoziţiei, nu a fost promovat pe ordinea de zi a  Consiliului Local Municipal. Constantin Ionescu a adresat o scrisoare deschisă prin care  a solicitat  Instituţiei Prefectului să ia măsuri faţă de refuzul primarului Constantin Toma de a promova pe ordinea de zi a şedinţelor CLM proiectele de hotărâri iniţiate şi depuse de consilierii Opoziţiei. Proiecte de hotărâre iniţiate de consilierul local independent se referă la anumite facilități pentru buzoienii cu venituri mici.

Răspunsul Prefecturii Buzău  a fost unul prompt. Prefectul  Carmen Ichim precizează că proiectele depuse de consilierii opoziţiei pot intra pe ordinea de zi în urma unui raport al compartimentului de resort din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Însă, se precizează în răspuns, când acesta întârzie mai mult de 30 de zile, el se consideră favorabil iar proiectele pot fi promovate pe ordinea de zi a şedinţei.

In baza răspunsului primit, consilierul local Constantin Ionescu  speră ca primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, să respectele  normele şi  legile administraţiei locale iar instituţiile de control să-şi facă datoria. Proiecte de hotărâre iniţiate de consilierul local independent se referă la anumite facilități pentru buzoienii cu venituri mici, atât pentru transportul în comun, cât şi pentru buzoienii care locuiesc la bloc.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>