Menu

Social
PE CONTRASENS, PE AUTOSTRADĂ

Pericol pe Autostrada A4 . Ieri, un şofer a filmat cu camera de pe bord, un alt autoturism care mergea pe contrasens pe autostradă, având o viteză mare. Şoferul autoturismului înmatriculat în Bulgaria a fost la un pas de a provoca un grav accident rutier, după ce s-a rătăcit pe A4 şi a intrat pe contrasens, acolo unde a condus kilometri întregi.

S-a întâmplat pe sensul de mers de la Constanţa spre Agigea, pe podul care traversează Şoseaua Mangaliei. Este foarte probabil ca şoferul maşinii cu numere bulgăreşti să se fi rătăcit din cauza numeroaselor noduri rutiere, sensuri giratorii şi indicatoare explicite. Chiar şi aşa, în loc să întoarcă în momentul în care şi-a dat seama că a greşit, acesta a continuat să conducă în timp ce din faţă veneau maşini. Pe imagini se poate observa cum şoferul nu conduce pe o singură bandă şi atunci când întâlneşte o maşină trece de pe o bandă pe alta pentru a evita impactul.

Conducătorul auto care l-a filmat cu o cameră montată pe bordul maşinii a avut tăria să tragă pe banda de urgenţă pentru a evita coliziunea cu autoturismul cu numere de Bulgaria.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>