Menu

Sport
FINALĂ DE POVESTE

FC Buzău a reuşit să câştige Cupa României la fotbal, faza judeţeană! Echipa din Buzău a trecut în finală de Voinţa Lanurile, după un meci de poveste: echipa din Crâng a întors rezultatul în prelungirile partidei. Înfiinţată acum un an, FC Buzău este la primul trofeu major în palmares, după ce recent a promovat în Liga a patra.

FC Buzău este noua deţinătoare a Cupei României, faza judeţeană! La doar un an de la înfiinţare şi după ce a obţinut de curând promovarea în Liga a 4-a, FC Buzău a obţinut primul trofeu major din palmares, după o finală cu Voinţa Lanurile, decisă în prelungiri, scor final 3-2, la finalul timpului regulamentar cele două echipe aflându-se la egalitate, 1-1. FC Buzău a deschis scorul încă din minutul 8, prin Câmpeanu, dar formaţia râmniceană a restabilit egalitatea în minutul 26, prin Lazăr. Tabela a rămas neschimbată la finalul timpului regulamentar şi au urmat prelungirile. Aici, şansa părea că va surâde Voinţei, care a preluat conducerea în minutul 95, prin Voinea. Finalul a fost unul de poveste, FC Buzău întorcând soarta partidei în ultimele zeci de secunde, prin reuşitele lui Zaplaic şi Câmpeanu.

În august, FC Buzău va participa în etapa I a fazei naţionale a Cupei României.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>