Menu

Sport
CANTONAMENT ÎN SLOVENIA

Dinamo Bucuresti a plecat joi în cantonamentul din Slovenia. Dinamoviştii au desfăşurat aseară, deja, primul antrenament la Maribor. Timp de 3 săptămâni, Cosmin Contra va lucra la forma fizică a jucatorilor, uneori chiar și cu 3 antrenamente pe zi. Dinamo va juca și 4 meciuri amicale în perioada de pregatire din Slovenia.

Dinamo a plecat, joi, în cantonamentul din Slovenia iar antrenorul Cosmin Contra și-a pus din prima jucătorii la treabă. Timp de 3 săptămâni, va lucra la forma lor fizică, uneori chiar și cu 3 antrenamente pe zi. „Câinii” așteaptă și întăriri, iar conducerea lucrează pentru a-i pune lui Contra la dispoziție transferurile promise. O altă mișcare importantă ar fi păstrarea lui Adam Nemec. Contra și directorul sportiv Ionel Dănciulescu au discutat cu atacantul slovac, care până acum nu are nicio ofertă. Pentru achiziții, roș-albii încă așteaptă răspunsuri din partea fotbaliștilor cu care au negociat până acum în acest sens.

Dinamo va juca și 4 meciuri amicale în Slovenia, cu Osijek, Lokomotiva Zagreb, Maribor și Anzhi Mahachkala.  Dinamo e calificată în turul 3 preliminar al Europa League, unde printre cele mai puternice posibile adversare se numără AC Milan, Zenit, PSV Eindhoven sau Athletic Bilbao.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>