Menu

Social
SFATURI PENTRU CARDIACI

Hidrataţi-vă, protejaţi-vă de soare şi nu uitaţi să va luaţi medicaţia! Este îndemnul medicilor pentru persoanele cardiace, care au cel mai mult de suferit în perioada verii, din cauza temperaturilor ridicate. La Rm. Sărat, zeci de persoane, care acuză dureri în zona pieptului, se prezintă zilnic la spital, pentru tratament de specialitate.

Vara isi intra treptat în drepturi, iar temperaturile ce se anunta in lunile urmatoare sunt unele caniculare. Medicii spun ca din cauza caldurii excesive, tot echilibrul interior al individului este perturbat, cu epuizare fizică şi agitaţie. Capacitatea de concentrare a fiecăruia se diminuează, deoarece temperaturile ridicate duc si la deshidratare cerebrală. Pentru a nu deveni victime ale caniculei, persoanele cu boli de inimă trebuie să respecte cu sfințenie tratamentul prescris de medic.

Mai mult decat atat in zilele caniculare cei care au probleme cu inima trebuie sa se fereasca de razele puternice ale soarelui. Cum mulți nu țin seama de aceste sfaturi, medicii se așteaptă ca in perioada verii numarul pacientilor cu boli de inima care ajung la spital sa creasca.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>