Menu

Social
AGLOMERAȚIE LA PAȘAPOARTE

Aveţi nevoie urgentă de paşaport,  atunci  înarmaţi-vă în primul rând cu răbdare: la Serviciul Paşapoarte din Buzău, oamenii stau la rand ore in sir. E personal puţin si este perioada cea mai aglomerată din an, spun reprezentantii Prefecturii Buzau.   

La Serviciul Paşapoarte din Buzău, este aglomeratie mare! Sute de persoane solicita zilnic eliberarea unui pasaport, iar angajatii abia mai fac faţă! E o situaţie care se repetă, de câţiva ani, în lunile iunie, iulie, august. Reprezentanţii Prefecturii Buzău  au montat un sistem de eliberare de  bon de ordin si au  creat  un spaţiu  mai mare  pentru  aşteptare.  Mai mult, a fost mutat accesul la Paşapoarte prin curtea interioară a institutiei.

Funcţionarii instituţiei  spun că situaţia va reveni la normal în luna septembrie. Anul trecut, Serviciul de Pasapoarte s-a mutat din cladirea de pe strada Chiristigii, in sediul Prefecturii Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>