Menu

Sport
CU UN PAS ÎN LIGA A III-a

Metalul Buzău este cu un pas în Liga a III la fotbal, după victoria categorică obținută sâmbătă pe terenul formatiei ialomitene CS Amara. Metalul a câstigat cu 4-0, iar returul barajului a devenit o formalitate pentru campioana județului Buzău.

Campioana judetului Buzau, Metalul, mai are de aşteptat şi cele 90 de minute ale returului pentru a putea sărbători, oficial, accederea în Liga a III-a. Soarta promovării a fost deja pecetluită după ce echipa buzoiană s-a impus, sâmbătă seară, cu scorul de 4-0, în deplasare, în manşa tur a barajului susţinut în compania campioanei Ialomiţei, CS Amara. Cu cel puţin o clasă peste adversari, fotbaliştii buzoieni au făcut legea pe teren şi au încris prin Alin Iacob, in minutul 36, prin Valentin Lungoci, in minutele 39 şi 70, şi prin Dan Păun, in minutul 85.

De remarcat că ialomiţenii au terminat partida cu doi jucători mai puţin pe teren, căpitanul Valentin Fătu fiind eliminat înainte de pauză, iar portarul Marius Geantă cu un sfert de oră înainte de final. Returul, un simplu joc amical acum, va avea loc sâmbăta, de la ora 17.30, pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>