Menu

Social
A MURIT PENTRU UN SELFIE

Pentru un banal selfie, un copil de 10 ani, din Buzău, şi-a pierdut viaţa! Nenorocirea s-a întâmplat sâmbătă după-amiază, în Triajul Gării CFR Buzău. Băiatul s-a urcat pe un vagon să-şi facă o poză cu telefonul, dar un arc electric l-a lovit şi i-a provocat răni grave, care s-au dovedit fatale. Băiatul a murit a doua zi, la un spital din Capitală.

Băiatul era din Gherăseni și se afla în vizită la o rudă după ce s-a distrat în Drăgaică. Se juca în Gara CFR cu verii lui și alți copii când s-a întâmplat nenorocirea. La un moment dat, puştiul s-a urcat pe un vagon dezafectat și a provocat un arc electric care l-a aruncat la pământ. În cădere, băiatul s-a lovit de scara vagonului. Martorii au chemat ambulanţa, iar medicii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe copil conştient, dar cu hainele arse.

Un elicopter SMURD l-a transportat de urgenţă pe baiat la spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Din păcate, Copilul a decedat duminică dimineață, în urma unui stop cardio-respirator. Nu este primul caz de acest fel petrecut in zona Garii Buzau. În urmă cu trei luni, un tanar de 30 de ani si-a pierdut viata în timp ce isi facea un selfie pe un vagon dezafectat din Gara Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>