Menu

Social
OFERTE DE VACANȚĂ

Vreţi să plecaţi în concediu în această vară, dar încă nu v-aţi decis unde? Trebuie să treceţi pragul agenţiilor de turism pentru a consulta ofertele şi a vă achiziţiona pachete turistice. Cele mai atrăgătoare preţuri sunt pentru staţiunile de la Malul Mării Negre, însă şi cei care vor să meargă în străinătate au de unde alege pachete accesibile.

Deşi vara este abia la început, multe persoane şi-au făcut deja planuri pentru concediu. Dacă unii vor să-şi petreacă zilele de odihnă în diverse staţiuni din ţară, alţii spun că vor pleca în străinătate. Agenţiile de turism îi întâmpină cu oferte de nerefuzat pe toţi cei care nu s-au decis încă unde îşi vor petrece concediul. Şi cum fiecare român merge la Marea Neagră măcar câteva zile, biletele pentru staţiunile de pe litoral au preţuri pentru toate buzunarele.
Cei cu dare de mână au la dispoziţie oferte tentante pentru staţiuni din Grecia sau Turcia.

Operatorii de turism speră că vara să fie cât mai lungă, iar vremea frumoasă să le sporească câştigurile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>