Menu

Divertisment
FOLK LA RADIO BOOM

Muzică de suflet, mai veche sau mai nouă, prezentări de albume, interviuri, dar şi o agendă a concertelor folk! Sunt doar câteva dintre surprizele emisiunii ,,Vitamina Folk,, care va fi difuzată din această seară la postul regional Radio Boom. Gazda emisiunii va fi nimeni altul decât folkistul buzoian Dan Manciulea.

Prima editie a emisiunii saptamanale ,,Vitamina Folk,, de la postul regional Radio Boom este programata in aceasta seara, de la ora 20.00. Realizatorul si prezentatorul acesteia, folkistul buzoian, Dan Manciulea, a dezvaluit astazi, in exclusivitate, cateva dintre surprizele pe care le-a pregatit ascultatorilor. Emisiunea ,,Vitamina Folk,, va fi difuzata la Radio Boom, in fiecare zi de joi a saptamanii intre orele 20.00-21.00. Din program nu va lipsi agenda concertelor folk din tara.

Dan Manciulea a fost multa vreme la conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau. Acum, de cand s-a pensionat, are mai mult timp sa se ocupe de marea lui pasiune, muzica folk.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>