Menu

Social
VACANȚE CUMPĂRATE DIN TIMP

Românii îşi rezervă vacanţa de vară încă din iarnă, ca să plătească mai puţin! O confirmă şi reprezentanţii agenţiilor de turism, din Rm. Sărat, care spun că mulţi clienţi au profitat de reducerile de până la 40 la sută la sejururi şi şi-au achiziţionat pachete turistice din timp. Mulţi au ales locaţii din străinătate, însă şi litoralul românesc este în topul preferinţelor, numărul celor care au ales să-şi petreacă vacanţa în staţiunile de la Marea Neagră fiind în creştere.

Din ce în ce mai mulți turiști români preferă să-și cumpere din timp concediul pentru anul viitor, pentru a putea beneficia de Early Booking. În sezonul rece, reducerile sunt semnificative, iar numarul sejururilor pentru vara 2017, achiziționate încă de la început de an este in crestere. Chiar daca multi turisti prefera vacantele in strainatate, nici litoralul romanesc nu este ocolit. Numarul sejururilor vandute la Marea Neagra este tot mai mare de la an la an.

Pentru un sejur de 7 nopti, All Inclusive, la un hotel de cinci stele din Turcia, o familie cu 2 copii a platit cu până la 1250 euro mai puțin dacă a ales să-si rezerve sejurul din iarna. Cu suma economisită, aceeasi familie îşi poate organiza şi un city break în Europa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>