Menu

Sport
SĂRBĂTORESC PROMOVAREA

Microbistii din Buzau sunt invitati, sambata seară, in numar cat mai mare la stadion! Metalul va intalni formatia CS Amara, in returul barajului pentru promovarea in Liga a treia. In prima manșă, buzoienii au castigat cu 4-0.

Campioana judetului Buzau la fotbal, Metalul, mai are de aşteptat 90 de minute ale returului cu CS Amara, pentru a putea sărbători, oficial, accederea în Liga a III-a. Soarta promovării a fost pecetluită deja după ce echipa buzoiană s-a impus, sâmbăta trecută, cu scorul de 4-0, în deplasare, în manşa tur a barajului. Vali Stan, tehnicianul formației buzoiene, va pregăti meciul în așa fel încât microbiștii care vor veni la stadion să aibă parte de un adevarat spectacol!

Partida Metalul – CS Amara este programat sâmbătă, de la ora 17.30, pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”. Intrarea este liberă, așa că oficialii clubului din Crâng se așteaptă ca cele două tribune să fie arhipline sambata seară.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>