Menu

Social
BRENCIU S-A APUCAT DE KITESURFING

Unul novice, altul profesionist cu acte în regulă. Horia Brenciu a început să ia lecţii de kitesurfing la Mamaia, în timp ce fostul primar, Radu Mazăre s-a aventurat pe mare până la linia orizontului. Vântul a fost excelent, iar marea i-a chemat la ea pe toţi împătimiţii sporturilor nautice.

Microbul kitesurfingului l-a prins şi pe Horia Brenciu. Artistul este un elev model. Ascultă toate indicaţiile instructorului şi învaţă deja cum să stăpânească zmeul. Primii paşi îi face pe nisip, abia apoi se va aventura în valuri cu un kite profesionist. În timp ce Horia Brenciu se află la primele lecţii, Radu Mazăre s-a transformat deja în profesor.

Fostul edil nu are nevoie de instructor. Radu Mazăre se aventurează până la linia orizontului, pe valuri. Vântul a fost excelent, iar marea i-a chemat la ea pe toţi împătimiţii sporturilor nautice. Sezonul de kitesurfing a început acum cu adevărat. Vântul e bun, iar pe plajă e o atmosferă de vis.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>