Menu

Social
PRODUCĂTORI DEZAVANTAJAȚI

Ministerul Agriculturii declară război samsarilor din pieţe. Prezent la Buzău, la o întâlnire cu fermierii din judeţ, George Sava, secretar general adjunct în cadrul Ministerului Agriculturii, a declarat că Poliţia, alături de inspectorii de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, ar trebui să efectueze tot mai multe controale în pieţe pentru a-i descuraja pe samsari.

Adevăraţii producătorii de legume şi fructe au tot mai puţin acces în pieţele româneşti, iar locul lor este ţinut de samsari, intermediari care umflă preţurile după bunul plac, în dezavantajul cumpărătorilor. Este semnalul de alarmă tras de George Sava, secretar general adjunct în cadrul Ministerului Agriculturii, în cadrul unei întâlniri cu fermierii din judeţul Buzău.

Oficialul Ministerului Agriculturii spune că Poliţia, alături de inspectorii de la Protecţia Consumatorului, ar trebui să efectueze tot mai multe controale în pieţe pentru a-i descuraja pe intermediarii în afaceri negustoreşti. În Piaţa Centrală din municipiul Buzău, cea mai mare din judeţ, mai mult de jumătate dintre comercianţi sunt samsari.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>